woensdag 13 september 2017

Even bijpraten


Het is best al weer een tijdje geleden dat wij, buiten wat losse mededelingen op Facebook, berichtjes hebben geplaatst. Wel, dat gaan we nu even bijwerken door u gezellig bij te kletsen over alle nieuwtjes bij uw Quilterspalet.

Het meest belangrijke nieuws is natuurlijk de geboorte van onze kleindochter Lucy.


Een heerlijk poppetje die inmiddels al weer 3 weekjes is. De tijd vliegt voorbij. Nu de hele familie het schatje in het echie heeft kunnen bewonderen mogen wij ook de foto`s met u delen en is het geen poppetje?

Wij zijn er super gelukkig mee net als de ouders, Desiree en Lennart.

Maar er is nog veel meer te vertellen. De vaste bezoeksters hebben het inmiddels al gezien en gisteren waren wij op een training voor een nieuw hoofdstuk in onze geschiedenis.
Na rijp beraad hebben wij besloten om naast alle activiteiten die u al van ons bent gewend ook een Longarmservice te gaan aanbieden. Naast het Dealerschap van HandiQuilter gaan wij u nu ook ten dienste staan met het rijgen en doorquilten van uw quilt.


Waarom rijgen? Wel, uit de praktijk horen wij steeds vaker geluiden komen dat, zeker met de grotere quilts, het sandwichen een ware crime aan het worden is. Ruimtegebrek, zere knieƫn en een sandwich die toch allerlei kreukels en plooien vertoont zijn de grootste ergernis bij het dubbelen van een quilt.

Dat hoeft nu niet langer. U kunt uw quilt inleveren in de winkel, wij zorgen ervoor dat de quilt wordt gesandwiched en u kunt zelf uw quilt met de hand of met de machine verder quilten. Wilt u niet zelf het doorquilten op u nemen? Dan kunnen wij dat ook voor u regelen. Met onze nieuwe computergestuurde longarmmachine hebben wij talloze patronen voor u waaruit u samen met Evy een keus kunt maken. Laat u eens vrijblijvend informeren in de winkel naar alle mogelijkheden.

Boven aan dit bericht staat “even bijpraten” en wij zijn er nog niet. Zet u het alvast in uw agenda ?

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 80

Op 1 oktober 2017 vieren wij alweer ons 10  jarig jubileum. En dat doen wij graag met u, immers zonder u zou er geen QuiltersPalet bestaan.

Wij gaan 3 dagen dit feestje met u vieren en wel op 1, 2 en 3 oktober.

Zet u de datum alvast in uw agenda, meer informatie volgt binnenkort in een aparte nieuwsbrief.

Hartelijke groet,
Evy en Petra

4 opmerkingen:

 1. Wat fijn weer een blogje van jullie en proficiat met dit prachtige kleinkind. Wat goed dat jullie deze extra service nu gaan aanbieden. Ik ben het helemaal met jullie eens dat bij een grote quilt, het sandwichen een crime is. Ga lekker verder genieten van jullie "oma-schap" Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met deze prinses wat een plaatje, wens de familie alle geluk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van zo'n mooi klein meisje in de familie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van zo'n mooi klein meisje in de familie.

  BeantwoordenVerwijderen