donderdag 28 september 2017

10 Jaar uw en ons QuiltersPalet Feestje

Beste allemaal,

Met heel veel plezier nodigen wij u uit!
Om samen met ons het 10 jarig bestaan te vieren van uw, en ons, QuiltersPalet.
Zondag 1 oktober,  Maandag 2 oktober en dinsdag 3 oktober
Van 10.00 uur tot 16.00 uur is er van alles te beleven:
Te beginnen met voor iedere bezoekster een leuk verrassingstasje met quilterige inhoud. • Introductie van een nieuwe door ons ontworpen quilt, die voor velen van u toch ook zeer vertrouwd aan zal doen.  De gebruikte techniek zal u verrassen!Introductie van de Yazzi Collectie. De Yazzi collectie is een lust voor het oog en een must have voor iedereen die graag goed georganiseerd zijn quiltspulletjes met zich meeneemt en bij de hand wil hebben.
 • Introductie van het nieuwe asortiment Wonderfill Eleganza. Dit prachtige kwaliteitsgaren op leuke bolletjes is uitermate geschikt voor al uw stitcheries en quiltprojecten.

 • Introductie van de HandyQuilter : het longarmsysteem dat ook in een beperktere ruimte kan worden geplaatst. • Om het feest compleet te maken krijgt u tijdens dit feestweekend (dus alle 3 de dagen) maar liefst 25% korting op alles. Ja, 25% op alle stoffen en notions, garens, enz. Dus niet een kleine selecte of alleen oudere stoffen. Ook de nieuwe series doen gewoon mee bij deze korting, tenslotte is het ook voor hen feest. Een leuke manier om bijvoorbeeld ook eens kennis te maken met de nieuwe Tula Pink Stoffen in de winkel.

 • Bovendien zijn alle aanwezige Fat Quarters slechts 3,00 Euro per stuk. Ook hier geldt, echt alle Fat Quarters! Dit geldt echter alleen voor de al aanwezige Fat Quarters, er zullen geen nieuwe FQ gesneden worden tijdens deze 3 dagen. (geen nood, er zijn er heeeeel veel). Uiteraard is het wel gewoon mogelijk om vanaf 25 cm van de rol te laten snijden (gelijke hoeveelheid aan een Fat Quarter) a 25% korting!

 • Heel veel leuke artikelen met hoge kortingen.
          Wat dacht u bijvoorbeeld van dit patroon van Bunny Hill 
          van 48,50 voor slechts 25, 00 euro • Sprokkelstrookjes van 1,35 voor slechts 1 euro per strookje.
 • Gezien de te verwachte drukte zal er tijdens het feest-weekend geen batting worden gesneden. Mocht u toch graag batting willen meenemen laat het ons dan svp voor vrijdagavond weten. Wij zorgen er dan voor dat het voor u klaar staat. Na vrijdagavond gaan de rollen batting tijdelijk de opslag in om ruimte te maken  voor alle feestelijkheden en is snijden dus niet meer mogelijk.
 • Waarschijnlijk onnodig om te zeggen maar uiteraard staat er koffie met “iets lekkers” en voor later op de dag een drankje/hapje voor u klaar in ons tot leslokaal omgetoverde quiltcafe.
           Ohh... wij hebben er zoveel zin in!

Tot snel,
Evy en Petra

4 opmerkingen:

 1. Hartelijk Gefeliciteerd met jullie 10de Jubelium!
  Ik wens jullie verder veel succes en plezierige quiltjaren ....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! Op naar de volgende tien!

  BeantwoordenVerwijderen


 3. شركة تنظيف منازل بالخبر

  شركة تنظيف منازل بالخبر شركة المثالية هي افضل شركة تنظيف بالخبر يمكنكم التواصل معها للحصول علي افضل خدمات تنظيف المنازل والشقق والفلل والبيوت والمجالس والكنب والسجاد والموكيت والمفروشات بجودة عالية ومواصفات قياسية حيث تعد شركة تنظيف منازل بالخبر اولي الشركات التي التي تخصصت في مجالل التنظيف بالخبر ولديها خبرة كبيرة وعمالة ماهرة وادوات تنظيف حديثة وطاقم عمالة مدرب علي اعلي مستوى فلا تترددوا في الاتصال بشركة المثالية للتنظيف بالخبر وسوف تحصلون علي افضل الخدمات المنزلية من نظافة ومكافحة حشرات بارخص الاسعار

  BeantwoordenVerwijderen