zondag 21 mei 2017

Superdesuperdesuper...

Zo, we hebben de Thunderstorms weer overleefd. Het is eerlijk gezegd best wel heftig, zo,n gierende storm rondom ons blokhut en de beukende regen op het dak. Vermeng dat met enorme klappen donder en bliksemschichten die het hele landschap in een fel licht zetten en u hebt enig idee hoe wij de nacht hebben doorgebracht. Ik, overal doorheen slapend en Evy rechtop in bed. Mijn persoontje slaapt namelijk altijd en overal doorheen. Na mijn constatering dat de blokhut echt wel veilig was draai ik mij eens om en verzink in Morpheus armen.Dat heeft natuurlijk ook te maken met de ellenlange gangen in het Convention Center. Je loopt wat af zo,n dag. Het is zo,n beetje de St Louis Vierdaagse.
Maar genoeg geleuter, ik had u foto,s beloofd, heel veel foto,s. En die gaat u zien maar niet hier in Blogger. Foto,s kosten namelijk heel veel data, en u weet het, ik heb maar 6 gigabytjes.
Oké , eentje dan om u alvast een idee te geven.En er is nog zoveel meer. En die kan ik niet allemaal in Blogger laden.
Maar overal zijn oplossingen voor, wij hebben al jaren voor dit soort collectie foto,s My Album. En daar vind u alle foto,s. Gewoon op het linkje klikken.

ST Louis Quilt Tentoonstelling

Wij hopen dat u geniet van al het moois wat hier te zien is. Wij gaan snel verder met het bezoeken van de beurs. Om 16.00 uur sluiten de deuren en Evy heeft nog lang niet alles gezien.............daar gaan we weer............ellenlange gangen met super mooie stands. Heerlijk.

Tot Blogs!

Groetjes
Evy en Petra


4 opmerkingen:

 1. Heerlijke blogs weer. Ik heb jullie dagelijks gevolgd. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fantastisch om zo mee te kunnen genieten van al het moois dat jullie in de USA zien (of in 'Murica, zoals wat kennissen van mij dan zeggen). Super!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig weer dat wij zo mogen mee genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook ik geniet elke dag van je blog, Petra. Zie er steeds weer naar uit te lezen wat jullie beleven.
  Je hebt ook nogeens schrijftalent! Nog een fijne tijd daar in het mij dierbare USA. Groetjes voor jullie beiden!

  BeantwoordenVerwijderen