vrijdag 28 april 2017

SpringSale


U ziet, wij zijn alweer in Engelstalige sferen voor onze werkvakantie in de USA. Over een kleine 10 dagen is het zover, dan vliegen we de oceaan over, welke weet ik niet precies maar het is een boel water. 

Maar voor het zover is hebben wij eens kritisch de kasten bekeken. Die kermen uit hun voegjes. Wij zijn natuurlijk van plan om in de States weer nieuwe stofjes aan te schaffen. Pragmatisch als altijd kwam Evy met de mededeling “dat gaat echt nooit meer passen, wat denk je van een Sale?”

Wel, daar ben ik altijd voor te porren. Even datumpje prikken, volgend jaar zo rond kerst….
"Peet, NU".

Oké, de grote SpringSale vindt plaats op

Zondag  30 april van 10 tot 16.00 uur
Maandag 1 mei van 10 tot 16.00 uur
Dinsdag 2 mei van 10 tot 16.00 uur

U ziet het goed, we starten aankomende zondag.

Wat kunt u allemaal verwachten. Wel daar kan ik kort en krachtig in zijn. Uw QuiltersPalet heeft een naam hoog te houden voor wat betreft haar Super Sales en dat mag u ook deze keer natuurlijk van ons verwachten.

Ons motto is; je doet het goed of je doet het niet.

De hele winkel doet weer mee en zelfs mijn “kantoor” zetten we vol.
Alle stoffen in de winkel doen mee. De eerlijkheid gebiedt ons om wel te zeggen dat wij hier 1 uitzondering op maken. Tijdens de Springsale zullen de Di Ford series eventjes niet in de winkel zijn. 

Maar voor de rest… alles... het wordt genieten.

De Woolies, de Dutch Heritage, de Moda Bella Solids, de Jo Morton Gratitude, de Batiks, De Colorfull en de Kinderstoffen, de eigentijdse series van Three Sisters, Bonnie and Camille, u noemt het maar op. Ze zijn allemaal in Sales stemming.

       

Waar kunt u zoal op rekenen? Een indruk…
  • Alle stoffen die u in de winkel ziet zijn (alleen voor deze 3 dagen!) afgeprijsd naar 12 euro per meter.
    De minimale hoeveelheid is 25 centimeter.
  • Alle Fat Quarters die al zijn gesneden 3 euro per stuk en 10 voor 25,00 
    (er worden tussendoor geen fat quarters bijgesneden)
  • Alle grote rollen  Aurifill mako 40 garen van 8,95 per stuk voor 3 voor 22,50
  • Alle kleine rollen Aurifill mako 50 garen van 3,75 per stuk voor 10 voor 30,00
  • Heel veel scraplollys voor scrappie prijsjes
  • Balipops van 39,50 voor 29,50
  • Heel veel patronen voor hele leuke prijsjes
  • Etc etc etc
            

Wat is er niet?
  • Er is tijdens de Sale geen Batting/Tussenvulling in de winkel aanwezig
  • Er worden tijdens de Sale geen stempels gegeven.
Maar er is nog veel meer leuks WEL.
Naast de prijzenslag zijn er ook 2 geweldige demonstraties te bewonderen.
Rosemary van QBfabrics zal de nieuwe producten van Martelli aan u demonstreren. Van Werktafel tot Rolmes, met Martelli heeft u een uitstekend product in uw handen die in ergonomisch opzicht zijn gelijke niet kent. Rosemary kan u er alles over vertellen en natuurlijk mag u de producten ook zelf uitproberen!

   

Als klap op de vuurpijl zal Evy demonstraties verzorgen met de nieuwe Sitdown Longarm Machine van Bernina de Q20. Deze Supmermachine, in een op hoogte verstelbare tafel, is met recht het neusje van de zalm op quiltgebied.


U heeft ook vast inmiddels wel iets gelezen of gehoord over de nieuwe machinerulers waarmee het zelf machinaal doorquilten van een pronkstuk in ieders bereik komt te liggen. Maar hoe zit het nu precies, welk soort voetje hoort er bij uw naaimachine, wat kan je er allemaal mee? Evy legt het u graag allemaal uit en zal ook hier de demonstraties voor verzorgen.

   

En ik?… ik demonstreer niets. Ik ga gezwind al uw stofjes snijden, u voorzien van koffie/thee/frisdrankje met iets lekkers. U met raad en daad terzijde staan bij uw keuzes… hmmm, wacht even, ik ga dat natuurlijk niet alleen doen, ik ben geen duizendpootje. 

Nee, samen met Cora, Elly en Danielle gaan we er gezellige dagen van maken waarbij u uw hart kunt ophalen aan al het moois wat het QuiltersPalet u te bieden heeft. Zo, dat klinkt al beter… niet ik in mijn uppie, maar bijgestaan door fantastische mensen. Wij kijken er al reikhalzend naar uit.

Oh ja, meegenomen heren, zoons, dochters of anderszins niet quiltende begeleiders kunnen rustig in het speciaal voor deze dagen geopende “quiltcafe” iets drinken. En als u klaar bent met winkelen, Scheveningen is vlakbij, heerlijk uitwaaien op het strand , wie wil dat nu niet. Het wordt aangenaam weer.




Nog een oh ja, De stad Den Haag heeft in al zijn wijsheid besloten wat weggetjes dicht te gooien waardoor u niet meer op de gebruikelijke manier bij ons kunt komen. Maar als u eenmaal weet hoe u wel moet rijden valt het allemaal reuze mee. Ik voeg een kaartje toe zodat u zonder noemenswaardig oponthoud gewoon bij ons kunt komen. (Volg gewoon de paarse route)  :)


Meer Oh ja`s heb ik niet. Wij begroeten u graag op een van de grandioze SpringSale dagen

Hartelijke groet,
Evy, Elly, Cora, Rosemary, Danielle en ikke.

1 opmerking:

  1. Leuk dat jullie dat nog hebben georganiseerd voor de reis naar de US! Kom zeker even kijken en sprokkelen!

    BeantwoordenVerwijderen

        Lieve mensen, We gaan het weer een keer doen... onze beroemde gra...