dinsdag 6 december 2016

De jubileumquilt...

De jubileumquilt...

Al vele jaren wordt er met enorm veel plezier overal in het land gewerkt aan de grote quilts die wij in ons Blok van de Maand programma hebben opgenomen. Dit waren zeker niet de minste quilts.  Wie herinnert zich niet de Variahex, de Octablom, The Night before Christmas, The Kittens Tale en zo kan ik nog wel even door gaan.

Negen jaar vol met superquilts. En dan wordt het 2017. Een bijzonder jaar. Het jaar waarin wij ons tienjarig jubileum gaan vieren, een dubbel lustrum, een kroonjaar.

Daar gaan wij natuurlijk niet zomaar aan voorbij en omdat wij vooruit denken wisten wij een half jaartje geleden al welke quilt in 2017 als blok van de maand zou worden gepresenteerd. Maar dan komt er nog wel het een en ander bij kijken….maken bijvoorbeeld.

Inmiddels pronkt de quilt al een tijdje aan de muur, alom bewondering oogstend, en vele "wil ik ook" reacties uitlokkend.

Met trots stellen wij aan u voor : Applique Affair (een ontwerp van Edyta Sitar)Dit blok van de maand wordt gemaakt met heeeeeel veeeel batikjes in schitterende kleuren op lichte batik achtergrondjes.

Wat kunt u verwachten :
  • Het originele patroon van Edity Sitar
  • De Nederlandse vertaling van dit patroon
  • Iedere maand tips en trics van Evy, uiteraard ook in het Nederlands.
  • Alle benodigde stoffen voor de top ( achtergrond- + applique stof )
  • Een eigen keuze voor de rand en binding uit onze ruimte voorraad batikstoffen.
  • Op deze manier past de quilt altijd perfect bij uw smaak en dus uw Interieur.
  • Hulp via email voor als u vragen heeft.

De afmeting van de quilt is officieel 79 x 79 inch (2 x 2 meter)
Wij hebben de rand breder gemaakt en komen dan op 220 x220 cm . Ook voor de brede versie is er dan uiteraard op voldoende stof voor de rand gerekend.


  
Maakt u er in 2017 ook een waar quiltfeest van en viert u met ons maar liefst 12 maanden lang het feestje mee?
Dat kan op 2 manieren.
  • U geeft zich via e-mail ( info@quilterspalet.nl ) op voor deze Block of the Month en krijgt elke maand van 2017 een stofpakket + patroon + Nederlandse beschrijving thuisgestuurd. Kosten hiervoor bedragen 27,50 per maand. (bij inschrijving verplicht u zich tot afname van de gehele serie van 12 pakketten)
  • U geeft zich via onze website op voor deelname aan de Club in onze winkel. U komt dan 1 keer per maand op vrijdagmiddag bij elkaar. Krijgt daar uw pakket en start gezamenlijk aan het blok van die maand. Ondersteuning en vraagbaak zijn op die manier altijd bij de hand.  Zie voor meer informatie over de Club onze website ( klikhier )

Wij hebben er nu al zin in!
Evy en Petra

 


            


Geen opmerkingen:

Een reactie posten