maandag 12 januari 2015

Gratis introductie workshop…


Het zal geen geheim zijn dat een van mijn hobby’s het tot mij nemen van voedsel is, eten dus. Lekker eten, simpel eten, buitengewoon eten (nee geen sprinkhaantjes, dat is mij iets te buitengewoon), spannend eten, gezond eten. Maar ook gewoon, de heerlijke dagelijkse kost.

Daarom ben ik helemaal in mijn nopjes met de wedstrijd die wordt georganiseerd voor de Patchwork en Quiltdagen die weer worden georganiseerd op 10, 11 en 12 april 2015.
Niet zomaar van alles, nee, een tentoonstelling van Quiltjes die als thema hebben "Dagelijkse kost" Het gaat daarbij om een quiltje 50 x 30 cm, formaat placemat. Daarop maakt u een compositie van (uw) dagelijkse kost.

Denk hierbij aan een bord met eten, bestek, servet, glaasje wijn, peper- en zoutvaatje. Alles wordt op een achtergrond die ovaal of rechthoekig mag zijn ‘geserveerd’.Wat te serveren? Wat u zich maar kan bedenken, alles rondom bv bloemkool met een saucijzen, bietjes met speklapje, hutspot.... alles mag. Ook een supergezonde, en oh zo giftig geleurde, groenten-smoothie. Dagelijkse kost kan voor iedereen verschillend zijn.

U kunt traditioneel werken maar ook modern of zelfs abstract. Alles mag!
Kortom, laat uw fantasie de vrije loop, en doe mee!Interessante tip:
Voor iedereen die aarzelt, twijfelt aan haar kunnen of gewoon graag tips en tricks krijgt aangereikt organiseert Jobina een ideeën middagje bij het QuiltersPalet. Vooralsnog zijn er 2 sessie gepland en wel op:

Zondagmiddag 1 februari van:
14.00 – 15.00
15.00 – 16.00


Jobina zal u dan op weg helpen met patronen van borden, bestek, enz.
Maar nog veel belangrijker, zal zij u op weg helpen bij het uitwerken van ideeën.Deelname is kosteloos en na deze middag bent u vast en zeker van plan uw creatie in te sturen. (Deelnemen aan de wedstrijd is ook na het deelnemen aan de workshop uiteraard niet verplicht!)Wil je naar een van deze sessies komen?
Mail dan je deelname naar cursus@quilterspalet.nl en geef je voorkeurs tijdstip aan.

Vriendelijke groet,
Petra

1 opmerking:

  1. Wat een leuk en origineel idee van jullie. Daar zullen best veel deelnemers aan meedoen. Fijne avond nog. Groetjes Wilma

    BeantwoordenVerwijderen