woensdag 7 januari 2015

Gewijzigde openingstijden QuiltersPalet

Het nieuwe jaar is begonnen en wij wensen iedereen een heel voorspoedig en creatief 2015 toe.

Op de valreep naar een nieuw jaar reflecteren Evy en ik altijd een beetje. Hoe hebben wij het afgelopen jaar beleefd? En hoe gaan we het nieuwe jaar in?
Wij maken goede voornemens, wat gezonder leven , wat meer tijd voor familie en wat meer rust. Ieder jaar opnieuw doen wij dat en ieder jaar opnieuw komen wij tot de conclusie dat er toch dingetjes bij inschieten. Dat merken wij natuurlijk al in de loop van het jaar. Zo ongeveer in Mei weten wij al dat een en ander niet helemaal uitpakt zoals wij bedacht hadden.

Daarom hebben wij de afgelopen periode eens gekeken hoe wij onze goede voornemens beter kunnen laten aansluiten bij de mogelijkheden die wij hebben.
Struikelblok voor ons bleek de korte tijd die er zit tussen de sluitingstijd van de winkel en het begin van de avondcursussen. Om 17.00 uur sluit de winkel en dan begint ook de verkeersspits. Een combinatie die het bijna onmogelijk maakt om thuis te eten en even rustig te zitten. Het zou beter zijn als wij om 16.00 de winkel zouden sluiten. Toen wij ons dat realiseerden zijn wij ook eens gaan kijken hoeveel bezoekers er tussen 16.00 uur en 17.00 kwamen de afgelopen 3 maanden.

Ik kan u verzekeren, die waren op 1 hand te tellen. Daarom hebben wij besloten de openingstijden van de winkel iets aan te passen.
 
 
Oud wordt Nieuw
 Wij zijn voortaan geopend van:
dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur  
En om ook alle mensen die juist niet overdag langs kunnen komen vrolijk te maken.

De vaste nieuwe koopavond wordt:
Woensdagavond van 19.00 tot 21.00 uur 
Met deze aanpassing zijn wij ervan overtuigd dat wij u nog heel lang, gezond en happy kunnen blijven begroeten in uw en ons QuiltersPalet.

Hartelijke groet,
Evy en Petra

2 opmerkingen:

 1. Als er zo weinig mensen komen en het levert jullie wat meer rust op, is dit de beste keuze die je kunt maken. Ik ben in elk geval blij met de koopavond. Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel goed voornemen! Nog beter, dat jullie niet alleen jezelf, maar ook je winkel en de bezoekers er een dienst mee bewijzen, door meteen al de daad bij het woord (=voornemen) te voegen.
  Een heel goed 2015 gewenst!
  Groetjes,

  Jeanneke.

  BeantwoordenVerwijderen