donderdag 3 april 2014

Sprokkelwaar...

Echt waar dames, er is heel heel heeeeeeeeeeel veel, ook zondag nog!

Het is toch wat, al dat gesprokkel. Ik ben er de hele dag ontzettend druk mee geweest. Maar gelukkig hebben wij Nico. Die heeft helemaal eigenhandig, vol enthousiasme alle sprokkellapjes, sprokkelkwartjes en sprokkelrolletjes de auto ingestouwd en in Rijswijk bij de Broodbakkerij alles weer uitgeladen. Niet 1 keer, ook geen 2 keer, nee maar liefst drie auto's vol heeft hij in,- en ook weer uitgeladen.
 
 
En het resultaat mag er zijn, een hele stand vol sprokkelwaar. En Nico heeft mij verzekerd dat hij tot zondag 17.00 uur ervoor zorgt dat niemand misgrijpt. Hij gaat er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat de voorraad sprokkelwaar op peil blijft.
 



 Dus dames, ik zou zeggen, kom eerst even bij ons langst, doe dan een rondje langs de prachtige tentoonstelling, kom dan weer even bij ons langs en dan na een lekkere lunch en een bezoekje aan al de andere stands...kom je nog even bij ons langs. Gewoon om heerlijk te sprokkelen -:)

Oh ja, zien jullie op de foto's die prachtige oude quilts ? Daarvan en van nog 2 andere sprokkelquilts zijn de patronen gratis in de stand verkrijgbaar. Om alvast in sprokkelstemming te komen.

Tot sprokkelse,
(vanaf morgen tot en met zondag tijdens de Patchwork en Quiltdagen in Rijswijk)
Petra en Evy

2 opmerkingen:

  1. Als jullie Nico de Sprokkelvoorman toch niet hadden.... Het ziet er allemaal geweldig uit!
    Geslaagde en gezellige dagen gewenst!
    Groetjes,

    Jeanneke.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er leuk uit en Nico zet hem op!!
    mijn dochter en ik komen zaterdag naar Rijswijk dus misschien tot ziens
    groetjes
    Bernadette

    BeantwoordenVerwijderen

        Lieve mensen, We gaan het weer een keer doen... onze beroemde gra...