dinsdag 14 januari 2014

Nieuwjaars Sale...

De oliebollen zijn verorberd, de champagne is uitgebubbeld en  de Nieuwjaarsborrels zijn overleefd. Kortom het nieuwe jaar is in een vliegende start begonnen.
Een  nieuw jaar dat al een paar weekjes oud is … en we hebben al weer veel oude en nieuwe bekenden gezien die met mooie nieuwe projecten gestart zijn. Projecten waar altijd nog wel een mooi nieuw stofje bij kan!

Daar helpen wij graag aan mee...

Daarom organiseren wij een Nieuwjaars Sale van
Vrijdag 17 tot en met Zondag 19 januari.
Van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Ja hoor, het klopt echt … ook op zondag!

Wat kunt u tijdens deze Sale verwachten:
 • Alle Fat Quarters € 2,50 en de vijfde gratis. Uiteraard alleen voor Fat Quarters die al gesneden op u liggen te wachten. Oh ja, dat zijn er meer dan 2000, in lettertjes tweeduizend, want daar zijn we gestopt met tellen….volop keuze dus, van klassiek tot modern van grafisch tot Batik….2000+
 • Alle kerststoffen €10,00 per meter (we snijden vanaf 0,5 meter)
 • Veel pakketten van Sue Daley (normale prijs tussen de 40 en 60 euro) voor slechts 20 Euro.
    
 • Deze pakketten bevatten alle papiertjes en malletjes voor een betreffende quilt. Het bijbehorende patroon staat in het boek van Sue Daley. Voor degene die dat boek(28,50) nog niet hebben, hebben wij nog een paar laatste exemplaren voor de eenmalige prijs van 14,50.

Maar dat is nog niet alles, integendeel dit was slechts een voorafje. Op het hoofdmenu staan werkelijke juweeltjes, alleen nu voor een zeer lage aanbiedingsprijs, om even lekker te starten in het nieuwe jaar.
 • Alle Jelly Rolls 39,50!
 • Alle Bali Pops 29,50!
 • Alle Charm Packs 10,00!
 • Een mooi selectie Amerikaanse boeken voor slechts 12,50 per stuk
 • En last but not least …. op alle stoffen die geen speciale prijs hebben gekregen in deze Sale ook 10 % korting!
 • En nog veel meer leuks ... om u te verrassen.
Maar er is nog meer te doen:
 • Op zaterdag en zondag staat onze AccuQuilt machine ter ieders beschikking. Deze machine stanst door middel van mallen mooie strakke vormen uit stoffen die u, al voorzien van Vlisofix, meebrengt.  De volgende vormen zijn onder andere aanwezig: Vogel, katje, libelle, bloem, vlinder, sterretjes, hondje, hartje, enz.
 • In februari starten wij met een nieuwe B.O.M.  (6 delen) “Follow your Heart”. Een geweldige mooie quilt met lieve huisjes in romantische stofjes. Tijdens deze Sale dagen zal deze quilt voor het eerst life te zien zijn. Nog net op tijd dus om te beslissen of u mee wil gaan doen. De pakketten komen eens per 2 maanden uit en kosten 49,50 per deel.
   
 • En natuurlijk hangt onze nieuwste quilt … de Moulin Rouge stralend op u te wachten!
  Van deze quilt, waar het patroon dit jaar als BOM in de “Quilt en Zo” staat hebben wij nog een aantal stofpakketten beschikbaar.

Kortom … meer dan voldoende reden om langs te komen:
Vrijdag 17 tot en met zondag 19 januari.
Steeds van 10.00 tot 17.00 uur


Drie dagen van samen heerlijk door alle aanbiedingen neuzen, kopje koffie of thee met iets lekkers nuttigen en samen genieten van alles wat voor ons ligt.

Wij zien u graag op onze inmiddels zeer gewaardeerde Sales Dagen.

Hartelijke groet,,
Petra en Evy

1 opmerking:

 1. Kan helaas niet langskomen dit weekend om op koopjesjacht te gaan. Ik wil wel even laten weten dat ik de eerste twee blokken van de Moulin Rouge gemaakt heb en nu moet wachten tot de volgende aflevering. Jammer want het was zo leuk om te doen en ze zijn zooooooo mooi geworden. Ontdekte wel dat in de beschrijving de verkeerde Nummers van de mallen genoemd werden , maar ik ben er toch wel uit gekomen. Groetjes en een heel fijn weekend. Ria.

  BeantwoordenVerwijderen