vrijdag 1 februari 2013

Nog maar 38...

Lieve allemaal,

Ik weet dat jullie een berichtje van Petra verwachten. Of wellicht beter gezegd ... daar op hopen. Helaas zullen jullie het vandaag met een berichtje van mij moeten doen. Petra is .... tja... "een beetje druk" zullen we maar zeggen.

Achter mij snort op dit moment een heel tevreden naaimachientje en vliegen de lapjes, strookjes en draadjes door de lucht. Ons katje, Subbie, zit in sluipmodus op te tafel te wachten en probeert in volle overgave een van de draadjes te vangen. Monkey zit een beetje sielug voor de kachel en vraagt zich af waarom niemand met haar speelt. Kortom ... een gekkenhuis.

Het geeft mij wel de gelegenheid jullie te laten zien waar ik mee bezig ben. Niet alles uiteraard maar in ieder geval de nieuwe blokjes van de Jardin Quilt. Want eerlijk is eerlijk, terwijl Petra zit te zwoegen op haar blokjes ben ik heerlijk aan het spelen met bloemetjes, blaadjes en konijntjes...

 
Alles wordt geappliqueerd met behulp van Freezerpaper. Een heerlijke manier van werken, makkelijk en toch heel precies. Wat mij betreft de ideale combinatie. Zelfs de scherpe puntjes van de blaadjes zijn geen probleem.
 


Gelukkig kan ik beter quilten dan foto's maken ... of Blogjes schrijven :)
Ach, jullie moeten maar zo denken, Nog maar 38 blokjes te gaan!


Ja Monkey ... nog maar 38 :)

Hartelijke groet,
Evy

7 opmerkingen:

 1. Oooo wat een mooie blokken van jou:-):-):-) ik had een foto verwacht van Peet achter de naaimacine:-):-):-):-):-) ach en die arme monkey....je kan haar morgen meenemen krijgt ze heeeeeeeeeel veeeeel knuffels:-):-):-):-):-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben helemaal weg van het leuke konijn....
  Subbie en Monkey een aai van mij en veel sterkte!
  groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een perfect stofje voor het konijn!

  En die chaos van Petra... ik kan me er iets bij voorstellen. Ik heb nu 10 Amish stripes blokjes af en ook bij mij vliegen de stroken en de draden door de kamer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Moi applicatiewerk. In gedachten zie ik Petra zwoegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Is Monkey zielig zo lekker voor de haard?Dacht het niet en je blokken zijn mooi ik worstel wat af met die blaadjes.Groetjes voor de hard werkende Petra en voor jou.Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een geweldig konijntje heb je van de Chateau rouge gemaakt. Echt super, ik herkende de stof meteen.
  Groetjes Willeke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. He m onkey kom maar bij ons hoor! Bij ons Katermansjes is er altijd wel iemand om mee te spelen! En anders.....gaan we keten en krijgen we dan toch aandacht.
  Sterkte hoor en groetjes van ons allemaal

  BeantwoordenVerwijderen