zondag 7 oktober 2012

Blog 9 september 2012: Mooie Momenten


Er zijn ons heel veel mooie momenten ten deel gevallen. Want hoe hartverwarmend leefde u mee met de geboorte van ons kleinkind. Even een kleine update. Ze is inmiddels 12 weekjes oud en groeit voorspoedig. Heerlijk. Natuurlijk is haar geboorte een heel bijzonder  mooi moment.
Jessie
Er waren er nog vele.
De allereerste Super Sale Tiendaagse. We hebben het niet meer herhaald, ook wij worden wat ouder, maar wat was het geweldig. 10 dagen, non stop van 10 tot 22.00, tien dagen lang, geweldig. Samen in de tuin, de mannen relaxed achterover, de dames gezellig aan het rondkijken. Laetitia die ons, en onze bezoeksters, verwende met heerlijke cake. We bewaren er warme herinneringen aan.
De ontelbare e-mailtjes met foto's van quilts die af waren.
  3  4  5
  7  8  9
 Ons huwelijk, ook een gebeurtenis die werd gedeeld en gekoesterd. En dat delen... wel dat zorgde ook voor een superverrassing. Maanden voor ons trouwen circuleerden er gesloten enveloppen door de winkel. Of wij even een envelop van de een aan de ander wilden geven.
Heel eerlijk gezegd, we zaten er een beetje mee. Want waarom werden er gesloten enveloppen op en afgehaald. Wij zijn zeker niet roomser dan de paus maar een ding willen wij absoluut niet, dat er openlijk kopie├źn van patronen worden uitgewisseld. Wij beseffen ons ook dat wij daar weinig invloed op hebben maar wij werken er ook niet aan mee. Ons standpunt daarin is duidelijk... maar gesloten enveloppen... wij zaten er wel mee. 
En toen was het een zaterdag in december. Ik was altijd op zaterdag in de winkel. Maar nu net deze zaterdag niet, het bedrijf waar ik werkte verhuisde, ik moest werken. Een hele ploeg was ingehuurd om de dossiers correct in te pakken, ik moest aanwezig zijn en toen ging de telefoon.
"Niks aan de hand hoor, maar Evy heeft je nodig" Zo snel als ik kon delegeerde ik een aantal werkzaamheden en reed dodelijk ongerust naar de winkel. Niks aan de hand, ja ja, niks aan de hand, maak dat de kat wijs, niks aan de hand... ik had hartkloppingen en reed in record tempo naar de winkel. Vol verbazing keek ik rond, de winkel stond helemaal vol mensen. Er waren lekkere hapjes, en er was een compleet verbouwereerde Evy. Wat is er in hemelsnaam aan de hand.....
Wel, dit 
TrouwQuilt
In het grootste geheim was er een trouwquilt voor ons gemaakt door dames van de bees. Daar was ineens het mystery van de gesloten enveloppen opgelost, de dames wisselden blokken uit.
Wij waren diep ontroerd, een prachtig moment.
Was er dan nooit een vuiltje aan de lucht, ja, natuurlijk wel...
Katjes
Wordt vervolgd...
Groetjes,
Petra

Geen opmerkingen:

Een reactie posten