zondag 7 oktober 2012

Blog 19 september 2012: De opening


Ik heb even een dagje overgeslagen maar we gaan weer verder. Ons pandje was helemaal klaar en wij leefden toe naar de openingsdag. En we waren nu iets beter voorbereid dan de eerste keer.
Genoeg lekkers en drinken, geen nachtmerries of er wel bezoekers zouden komen. Alles was top geregeld. Een prima begin van het nieuwe jaar.
En toen ging het sneeuwen, niet een klein beetje, nee echt heel hard sneeuwen. De wereld kleurde wit. Heel mooi. De wereld kleurde staalblauw, een stuk minder mooi want de wegen waren spiegelglad. Oh jee, gaan onze bezoeksters dit weer trotseren om naar de opening van ons nieuwe pandje toe te komen.....?
Wel, dat deed u, massaal. Het werd een grote happening en wat werden wij verwend. De winkel stond helemaal vol met prachtige bloemen en hele lieve kadootjes.
Teveel eigenlijk om op te noemen, ik noem dus als voorbeeld het Schotse deurstophondje, de heerlijke zelfgemaakte jam, kaarten, etc etc. Midden in die staalblauwe wereld werd het voorjaar naar binnen gebracht. Niet alleen door de vele kleurrijke plantenbakjes met hyacinten en blauwe druifjes maar vooral door het warme bad van u waar wij ons in wentelden.
Plantjes
De Bee steekje terug had iets geweldigs bedacht. Naar aanleiding van een van de eerdere blogs hadden zij een prachtig vogelhuisje voor in de tuin meegenomen. Zo konden al mijn vriendjes meeverhuizen. Nieuwsgierig naar mijn vriendjes...? Lees het verhaal maar hier.
Iedere dag zien wij op het naaibureau van Evy deze prachtige krans, ook al zo'n fantastisch cadeau.
Krans
Na het openingsweekend wisten wij het zeker, hier gaan wij samen met u heeeeeel lang genieten. Wel, die zekerheid hebben wij nog steeds, nog heeeeel lang en dan nog een beetje langer -:)
Want laten we eerlijk zijn, waar anders dan in ons QuiltersPalet kunnen hele gesprekken ontstaan over......thee.
Morgen verder? Natuurlijk, een dagje overslaan was genoeg.
Katjes
Groetjes,
Petra

Geen opmerkingen:

Een reactie posten