maandag 7 september 2015

De Super Mega Scrap en Meer Dagen...

Times fly's when you're having fun.
En dat klopt helemaal, want wat vliegt de tijd voorbij en wat hebben wij een hoop lol gehad in de nu inmiddels al bijna 8 jaar dat wij met veel plezier het QuiltersPalet draaiende houden.

Een verhuizing, duizenden rollen stof en honderden gereedschapjes zijn er door onze handen gegaan. Oh ja, van die duizenden rollen stof zijn wel een heleboel stukken en stukjes overgebleven. Ik noem dat onze scrapvoorraad, kijk er af en toe eens glimlachend naar en... tsja... en verder niets eigenlijk.Ze staan keurig netjes opgeborgen in plastic containers, klagen nooit, hebben het wel gezellig met elkaar zo. Maar het worden er wel inmiddels veel, eigenlijk teveel, eigenlijk kan er gewoon niets meer bij.En nog veel zorgwekkender, Evy is "de stash" per ongeluk tegengekomen. Die werd er acuut heel stilletjes van. Ik merkte een beetje voorzichtig op dat we alles natuurlijk ook konden verkopen. Meestal kijkt ze mij dan meewarig aan maar nu reageerde ze super enthousiast.
Ze begon meteen de dagen in te plannen voor De Super Mega Scrap en Meer Dagen.

Dinsdag       Van 10.00 tot 16.00
Woensdag   Van 10.00 tot 21.00 doorlopend
Donderdag  Van 10.00 tot 16.00
Vrijdag       Van 10.00 tot 16.00

Maar liefst 4 dagen lang kunt u heerlijk grasduinen in allerlei lapjes, van klein tot iets groter tot groot .

En u koopt die mooie lapjes (tot maximaal 50 centimeter) op gewicht voor slechts 3 euro per ons. Er staat speciaal hiervoor een splinternieuwe weegschaal in ons leslokaal. U kunt dus zelf "wikken en wegen" En tja ... u zult tijdens het struinen ongetwijfeld vaststellen... "er kan best nog een beetje meer bij"De grotere stukken (50 centimeter en meer ) gaan op lengte en kosten slechts 6 euro per meter. Ja dat leest u dus echt goed... slechts 1/3 van de meter prijs! Super vooroorlogse prijzen en dat voor eersteklas quiltstof .We hebben echt van alles. Reproductiestoffen, batiks, effen, kinderstofjes, geweven japannertjes, bedrukte japannertjes... echt heeeeeeel veeeeeeeel.Nu hoor ik u denken... en wat is dat meer dan?
Om iedereen blij te maken, ook de dames die niet scrapminded zijn (als die bestaan) geven wij gedurende deze 4 dagen 10 % korting op alles in de winkel, met uitzondering van de flannelstoffen, boeken/tijdschriften, en tussenvulling (deze is zelfs even niet in de winkel wegens ruimtegebrek).

Maar verder dus op echt alles, ook op de allernieuwste stoffen van bv. de nieuwe kerstserie van French General, ook op linialen , ook op garen, ook op ... etcetera etc

Omdat wij tijdens deze dagen echt elke centimer van de winkel nodig hebben om alle stofjes neer te kunnen zetten hebben wij deze dagen helaas geen Quiltcafe zoals u meestal van ons gewend bent.
En toch weten we zeker dat iedereen het enorm naar de zin gaat hebben. Het wordt een waar "stofjes-walhalla".Zo, Evy en ik gaan nog even heel druk verder met snijden, vouwen, rollen, enz.

Heel graag tot ziens in de komende dagen!
Hartelijke groet, Evy en Petra

1 opmerking: