maandag 27 oktober 2014

Ik heb gelijk ...yes i have

Ik heb gelijk, ik heb gelijk, ik heb gelijk.

Ik heb eigenlijk altijd gelijk maar ik krijg het nooit. Maar nu heeft ook Evy mij gelijk gegeven. 

Even ter herinnering, ik beweer altijd dat het maken van een top , als je daar plezier in hebt, niet automatisch hoeft te lijden tot het maken van een quilt.

Dat is voor sommigen van u een gruwel, dat weet ik best, dat weet ik best. Maar voor sommigen van u is het juist een openbaring, het hoeft niet altijd, je kunt ook tops sparen. Want wat mij betreft is de weg naar de top gewoon mooi, ik hoef hem niet altijd te bereiken.
Wel, vandaag kreeg ik gelijk. Er is een dame , Francis Benton genaamd die schitterende tops heeft gemaakt maar ze nooit heeft doorgequilt. En nu mag u 2 keer raden wat er met die tops gebeurd is.? Leest u even de tekst in de foto....juist ja 
En nu bent u natuurlijk nieuwsgierig naar de quilts, ze zijn werkelijk schitterend, oordeelt uzelf -:)Dus geniet gewoon van de tops die u maakt en als ze u echt zwaar op de maag liggen, besteed het quilten dan uit aan dames die gek zijn op quilten.

Geniet van de foto,s en als u er geen genoeg van kunt krijgen, er staat een fantastische serie  Mooi rood voor u klaar, gewoon de link even knippen en plakken 

http://www.mijnalbum.nl/Album=DZEF3YEB

Welterusten en wordt vervolgt


2 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige quilts en wat fijn dat soms andere mensen je quilt mooi afwerken op welke manier dan ook.Samen spelen is toch fijn,dat leerden wij al op de kleuterschool.
  De serie rode quilts is werkelijk schitterend. Reuze bedankt voor
  dit mooie album

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In een woord schitterend, Merci voor deze mooie en leuke reisverslagen / fotos.
  Van uit mijn lui- je stoel is het genieten.

  BeantwoordenVerwijderen