donderdag 10 januari 2013

Sociale media en Reiko...


Ik snap er helemaal niks van... Sociale Media . Ik doe er  wel aan mee. Ik Blog, ik Facebook, en ik zou ook eens moeten Twitteren. Dat is sociaal. Maar verder snap ik er niks van.

Met 1 vingertje tik ik mijn berichtjes. En met nog een vingertikje stuur ik dat berichtje naar Evy. En dat is het. Meer doe ik niet. Ik ben wel Mediasociaal maar ook een beetje Digidinosauriër

Gelukkig ben ik een uitstervend specimen. Want laten we vooral niet vergeten dat de Sociale Media een verrijking zijn voor ons menselijk bestaan. De wereld is ineens heel bereikbaar. We praten binnen een nanoseconde met mensen aan de andere kant van de oceaan. We skypen met Sue Daley in Australië, we mailen met Marti Michel in Amerika, we doen een B.O.M met Reiko Kato in Japan ......we.......

Oh ja, de B.O.M  van Reiko Kato. Ik heb er gisteren nog over getikt maar ik was wat informatie vergeten.

De mystery komt in 6 delen in de Quiltmania te staan. Er komen dus ook 6 pakketjes met de stofjes en een patroonblad voor het betreffende blok. Deze pakketje worden verstuurd omstreeks de datum dat ook de betreffende Quiltmania uitkomt. (eens per 2 maanden dus) Ieder pakketje kost 24,50 exclusief verzendkosten. Ophalen in de winkel kan natuurlijk ook, gezellig zelfs.

De pakketjes worden verzonden zodra de Quiltmania in de winkel is. Alle deelnemers ontvangen bericht op moment van verzending.

Geweldig hè, zomaar vanuit Japan stofjes ingevlogen krijgen.


  Lekker communiceren met Reiko......hmmm, dat laatste ......

  たくさんの楽しみは、この美しいキルトを作る

Het blijft geweldig, de Sociale Media. Met een vingertikje gaat dit blogje naar Evy en neem ik een wijntje.....喝采

Groetjes
Petra

3 opmerkingen:

  1. Op z'n Nederlands maar: ik kijk er naar uit....heerlijk appliceren!
    groetjes van ons allemaal

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt me een geweldig project! Dat zijn ook weer die sociale media... dat je veel te veel verleidingen ziet waaraan je zo zou willen beginnen... Maar leuk!

    BeantwoordenVerwijderen