maandag 31 december 2012

Nog net in 2012...

Het was zo'n goed voornemen vorig jaar.... Petra meer helpen met schrijven voor ons Blog. Tja, ik denk dat jullie allemaal wel weten hoe het met dat goede voornemen is gegaan?


Maar ik heb natuurlijk wel een goed excuus, Petra schrijft zo geweldig, ik wacht stiekum gewoon liever tot zij weer wat schrijft. Goed excuus toch?

De laatste paar dagen is Petra echter heel, heel, heel erg hard aan het sjouwen om de winkel weer helemaal tip top te krijgen voor het nieuwe jaar. (Ik heb al foto's gezien, het wordt weer mooi!) En dus heb ik besloten jullie "up to date" te brengen met hoe het met ons gaat. En het gaat super :)

We hebben heerlijke kerstdagen gehad. Op eerste kerstdag lekker thuis samen met de kinderen gegeten waarbij het eten door hen was klaargemaakt. Super toch! Bij ons aan de kersttafel zat ook een klein kerstengeltje dat met name de stukjes komkommer heel lekker vond :)


Uiteraard zijn er ook hele mooie cadeautjes gegeven en ontvangen. Hiervan ga ik lekker niet alle foto's laten zien :) Maar 1 cadeautje wil ik wel graag met jullie delen.

Dat was zo'n ongelooflijk leuke verrassing! Het achterliggende verhaal is nogal lang... ik zal de verkorte versie geven. Al een poos geleden zag ik voor het eerst een beeldje dat wel voor mij gemaakt leek. Het is een kikker (ik kom uit Den Bosch/Oeteldonk dus tja...) zittend op een bal van patchwork. De combi Oeteldonk en Patchwork, dat moet toch voor mij gemaakt zijn? Maar helaas was het beeldje al lang nergens meer te verkrijgen.

Marijke had 2 van deze schatjes, wist dat ik zo gek was op het beeldje, en .... ze heeft er mij eentje gegeven! Is dat nu nog eens delen met de kerst? Ik ben er ongelooflijk blij mee en het staat bij ons thuis op een ere plekje! (vergezeld van een "Jim Shore kikkertje" dat ik van Annie heb gehad voor mijn verjaardag. Dat kikkertje had zich voor de foto verstopt en houden jullie dus nog tegoed van me)


Tweede kerstdag en de dagen erna hebben we gewoon in alle stilte genoten. Van alle kerstlichtjes in ons huis. Van spannende boeken (Petra) van een heerlijk handwerkje (ik) en van mooie films en TVseries (samen)


Mijn handwerkje van de kerstdagen is 1 blok uit de geweldige mooie quilt "Le Jardin". Met deze quilt hadden we voor het komend jaar een leuke Club gepland. Deze zat echter zo snel vol dat we er een tweede Club mee gestart hadden maar ook deze zit al weer vol. Voor alle zekerheid hebben we er dus nog een derde Club voor gepland. Je kunt dus nog meedoen. Ik heb genoten van dit blok, kan het dus zeker aanraden, :) gelukkig zijn er nog 8 blokken meer om te maken!

Zoals gezegd is Petra op dit moment in de winkel. Druk bezig rollen stof te verplaatsen, leuke hoekjes aan het maken en Fat Quarter bakken aan het vullen. Als we straks op 2 januari weer open gaan kunnen we er allemaal weer van genieten. Want hoe heerlijk deze vrije dagen ook zijn .... ik mis ons QuiltesPalet wel!


Dus iedereen een hele fijn jaarwisseling gewenst met alle geluk, gezondheid en veel steekjes voor 2013. En heel graag tot volgend jaar!

Liefs,
Evy

15 opmerkingen:

 1. Voor jullie ook, heel veel geluk, gezondheid en gezelligheid voor het nieuwe jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat jullie het zo heerlijk hebben gehad/hebben! Dat verdienen jullie ook! Nou een zalig uiteinde maar ik ben blij dat we zaterdag weer mogen prikken bij jullie !;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed te lezen dat jullie zo genoten hebben van de kerstdagen en ook lekker relaxed zijn geweest. Verdiend!!!
  Gezellig he met zo'n kerstengeltje erbij :-)
  Lief cadeautje, schitterend eerste blokje (maar doe toch echt niet mee in 2013!, kortom..........
  Een fijne jaarwisseling, geniet nog even van een rustdagje morgen, en voor 2013 de allerbeste wensen, veel geluk, creativiteit en gezondheid.
  Tot zaterdag :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor jullie ook een hele fijne jaarwisseling en een super, gezond en creatief 2013!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto van jullie kerstengeltje. Ik wens jullie een fijne jaarwisseling en een heel gelukkig en gezond 2013.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook vanuit Luxemburg een heel gezellige jaarwisseling en alle beste wensen voor 2013, vooral kreativiteit en een goede gezondheid. Dan komt de rest vanzelf wel. Heel veel succes en tot mails, Carla Meysembourg

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ook voor jullie een fijne gezellige jaarwisseling en voor 2013 ,een goede gezondheid,veel liefde,geluk en vooral een heel creatief jaar .
  Tot woensdag inde winkel kom een paar lapjes kopen.
  Doei,

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ook voor jullie de allerbeste wensen voor 2013, wat lief dat Marijke heeft kunnen delen! Fijn. Heel veel succes met de winkel, ik hoop in 2013 dan eindelijk zelf eens te komen kijken! Fijne avond, liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. heel misschien kom ik woensdag even kijken ook voor jullie een geweldig gezond 2013

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een pracht van een kerstengeltje kan zo op een kerstkaart....
  Hele fijne jaarwisseling en een gezond en creatief 2013!
  groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heerlijk hoor, even zo'n "break". Verdiend ook! Mijn goede voornemen voor 2013: weer snel een bezoekje brengen aan Den Haag en dan vooral aan jullie!!
  Alle goeds voor het nieuwe jaar! Hartelijke groet,
  Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lieve twee,
  Ik wil jullie zeggen dat ik in Belgie woon en alle startersspullen bij jullie in de zomer van 2011 gekocht heb en ontzettend fijn en goed geholpen ben. Nu na 1 jaar en 3 maanden is mijn eerste sampler met jullie stofjes en materialen voor 3/4 doorgequild. Ik volg jullie op jullie blog en geniet er enorm van jullie perikelen en gezelligheid en heb er altijd dat gevoel bij alsof ik ook een beetje bij jullie hoor, terwijl ik alleen op vakantie in Den Haag was, verder heb ik er geen connecties mee. Ik wens jullie beiden en jullie geliefden een heel goed 2013. Hartelijke groeten van Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jullie ook een heel fijn, gezond en creatief nieuwjaar! Mijn goede voornemen is dat ik dit jaar weer meer bij jullie langs moet komen :-) Ik weet alleen niet zeker dat de rest van de familie dat ook als een goed voornemen ziet...... Groetjes en tot gauw, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Evy-Petra-baby-nico en alles wat verder bij jullie hoort en wat je lief is alle alle goeds gewenst voor 2013.Groetjes Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Alle goeds voor 2013, en ik ken het gevoel bij het zien van de Jim Shore beeldjes. Vorig jaar kocht ik een kerstman in Amerika. Enmaal thuis zag ik op internet het naaimachientje maar vond het duur met name de verzendkosten. Nu een van de quiltvriendinnen besloot om mij alvast het quilt rekje te schenken i.v.m. de miniquiltjes, mocht ik een nieuw cadeau uitzoeken en dat is het beeldje geworden, ik moet alleen nog tot mei wachten maar dat is niet erg.
  Groetjes en tot ziens Ria ;0))

  BeantwoordenVerwijderen