woensdag 17 oktober 2012

Verhuizende kasten. Welkom...


Dachten wij na de verhuizing van nummer 3 naar nummer 13 eindelijk klaar te zijn met interne verbouwingen, niets is minder waar. Maar ik heb Evy plechtig laten beloven dat dit echt de laatse keer is, u bent mijn getuige.

Wat kunt u voor nieuws verwachten?

In de koffiehoek zijn de boekenrekken verdwenen en zijn er drie kasten geplaatst. Hele mooie kasten, gewend aan quiltstoffen. Ze zijn gisteren naar ons toegebracht door Janine en haar man. Met nog veel meer leuke meubeltjes en zelfs een aantal quilts.

Hoewel ook voor ons de sluiting van 't Quiltgebeuren in Brielle als een verrassing kwam zijn zowel Janine als wij blij met een goede bestemming voor de spulletjes.

Want het is niet niks, het draaiend houden van een Quiltwinkel is geen sinecure. Als er dan gezondheidsproblemen komen wordt het gewoon teveel. Janine en Willy stonden voor een moeilijke keuze. Het zal hun zeker heel moeilijk zijn gevallen de deur van hun Quiltgebeuren te sluiten. Maar gezondheid gaat voor alles.

En die kasten, ze voelen zich al helemaal thuis. Logisch natuurlijk, ik heb ervoor gezorgd dat ze snel gevuld werden met de prachtige Bella Solids van Moda. Want die serie breidt maar uit en uit. In de oude kasten paste allang niet meer de hele collectie. Nu wel en binnenkort komen ook de nieuwste, zojuist door Moda uitgebracht kleuren, het gezelschap versterken. (foto's volgen nog)

Wij zijn ervan overtuigd dat de nieuwe kasten een gelukkig leven tegemoet gaan en dat wensen wij Willy en Janine van harte ook toe.

Groetjes,
Evy en Petra

7 opmerkingen:

 1. Inderdaad gaat gezondheid voor, wat ontzettend jammer dat ze moet stoppen en wat gelukkig dat die kasten bij jullie verder mogen als lapjeskast.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat ze voor alles een goede bestemming hebben gevonden Het is niet mis om je zaak te moeten sluiten.Ik ben benieuwd naar de nieuwe kleuren maar vast aan een leuk patroon gaan denken.Groetjes Annie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is niet leuk als je om gezondheidsredenen je zaak moet sluiten. Maar gelukkig konden ze wel alles verkopen. De gevulde kasten zullen er vast mooi uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gezondheid gaat zeker voor en dan daardoor je zaak moeten sluiten is vreselijk. Wel ontzettend mooi dat jullie een aantal spullen konden hergebruiken ... leeft het toch weer verder op een andere plek :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg jammer en vervelend dat het QuiltGebeuren de deuren gesloten heeft, maar de keus is wel begrijpelijk. Fijn dat een deel van de spullen bij jullie een tweede kans krijgt, ik ben erg benieuwd hoe het er uitziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dikke zoenen voor de dikke enveloppe gevuld met kerstlapjes en het vijfje, ik ben er super blij mee! Voor foto's zie mijn weblog. En dan zien jullie gelijk waarom ik niet direct met de prachtige kerstlapjes aan de slag kan gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dames, de kasten staan mooi in jullie Quilterspalet!
  Sneu voor de dames in Brielle dat ze al zo snel hun 'nieuwe' deuren moeten sluiten.

  BeantwoordenVerwijderen