vrijdag 12 oktober 2012

Ik vind het hier geweldig...


Tjonge, wat ben ik goed hè. Ik heb dan wel een spannend avondje met een gestreste Evy achter de rug maar ik vind dit blog eigenlijk veel leuker dan die andere.

Hier zie ik tenminste onze vrienden. Typepad had dat weggetoverd, ik niet, dat had Typepad of Blogger of Blogspot of zoiets gedaan. Maar hier zie ik iedereen weer. Helemaal top!

En Evy is best wel weer in orde, zo langzaam aan begint ze weer een gezonde kleur te krijgen, het paarspurper trekt weg, haar ogen spuwen geen vuur meer en ze praat weer op een normale toon tegen mij in plaats van te sissen. Eind goed, al goed.

Kunnen we weer verder met de dagelijkse dingetjes. Het jubileumfeest is achter de rug en de rust is weergekeerd in de winkel.

Wij hebben inmiddels alle stofjes weer in de kasten staan en de cursussen, clubs en workshops zijn weer in volle gang.

 FW-Club

De start van de Farmers Wife Club. Altijd spannend zo,n eerste bijeenkomst maar wat ik ervan heb gezien beloven ook dit weer hele gezellige avonden te worden.

En oh oh , wat ben ik toch een oen... ik ben iets vergeten. Ik moet er nog even over nadenken wat ik ben vergeten, maar ik ben iets een ietsjespietjesminuscuultjesietsjes vergeten. Maar ik kom er wel weer op.......

 
Katjes
Wordt vervolgd.

Groetjes,
Petra

8 opmerkingen:

 1. Gelukkig dat alles weer in orde is en je ons weer kunt vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze Blog is inderdaad heel leuk. Het vergeten password en de boosheid van Evy is toch ergens goed voor geweest he! Daarbij: jullie blijven toch niet lang boos op elkaar :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig maar dat de rust weer is teruggekeerd! Jullie lijken me er de dames niet naar om lang boos op elkaar te blijven, en dat is maar goed ook! Ik ben absoluut blij met jullie....en met de envelop die net in mijn brievenbus lag. Lieve Evy en Petra, wat een ontzettend leuk cadeautje stuurden jullie mee met de batikstofjes! Dank jullie wel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel graag gedaan! We hopen dat je er iets leuks mee gaat maken :)

   Groetjes,
   Evy

   Verwijderen
 4. Zo, dat kan niet meer fout gaan, nieuwe blog, nieuwe wachtwoorden, en ik ben volger geworden van dit blog, maaruh, waarom volgen jullie mij niet? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat doe ik wel, al heel lang ... maar ik ben denk ik niet zo handig nog in Blogger-dingetjes. Ik ga eens even kijken of ik mezelf bij je zichtbaar kan maken.

  Groetjes,
  Evy

  BeantwoordenVerwijderen