zaterdag 15 juni 2013

Oh ja...

Ik herinner mij ineens iets wat ik ook ben vergeten te vertellen. Er is wel meer wat ik ben vergeten te vertellen maar dit is toch wel iets wat ik u zeker nog moet vertellen.

We hebben nieuwe dingetjes gekocht. Heel veel nieuwe dingetjes gekocht. Met stomme verbazing heb ik er naar staan te kijken. Het ziet er namelijk nogal futuristisch uit. Ik zal het even voor u visualiseren.

Stelt u zich voor dat u minikrabjes wilt eten. Minikrabjes hebben minischaartjes. Om het krabvlees uit die minischaartjes te halen hebt u dus mini...
oké, stop, verkeerde visualisatie.

Stelt u zich voor dat u Reiko Kato bent of die andere Japanse dame, Yoko Ono... uh nee dat was het niet.Yoko Saito heet de dame. Stelt u zich voor dat u alles in het mini moet doen. Hele kleine mannetjes en vrouwtjes met nog kleinere handjes en voetjes en... quelle horreur...nog veel kleinere vingertjes en teentjes. Japannertjes zijn dat gewend, die weten niet beter, maar wij, als westerse reuzen...dat gaat niet lukken.

 
Maar we willen het zo graag, die prachtige kleine applicaties maken. En, geloof het of niet, wij kunnen dat ook, dat moest ik u nog even vertellen. Dank zij Apliquick.

Apliquick is niets meer en minder dan een merknaam. Net als Unox soepen maakt, maakt Apliquick hele handige tools om iniminililipietepeuterige applicaties te kunnen maken. En het werkt fantastisch.  

   


Dat moest ik u nog even vertellen. Wij zijn zo overtuigd van het nut van de Apliquick tools dat wij met de dames die dit hebben ontworpen om de tafel zijn gaan zitten en het distributeurschap voor Nederland hebben verkregen.

Dat was ik nou helemaal even vergeten te vertellen. En nu hoor ik u denken.... ja, ja je smoest leuk, maar hoe weet ik of die tooltjes wel zo handig zijn???

Wel, dat weet u niet, tenzij u ze al heeft. Daarom komt er binnenkort in onze technieken zomer een workshop waarbij u dit leuke quiltje gaat maken.


Met de Apliquick tools die wij aan u beschikbaar stellen. En als u net als wij ervan overtuigd bent dat u eigenlijk niet zonder kan, dan kunt u deze bijzondere tooltjes aanschaffen. Vind u het niks... ik kan het mij niet voorstellen, maar toch... dan bent u een heerlijke middag verder, heeft een leuk quiltje en zonder verplichtingen kennis kunnen maken met de super handige tooltjes.

En heeft u in een dolle bui, die tooltjes al aangeschaft op een beurs. En liggen ze te verstoffen in de kast omdat u helaas de fijne kneepjes en handigste truukjes niet meer weet...dan doet u ook mee met de workshop en gaat er een wereld voor u open. Binnenkort komt er een nieuwsbrief met de datums voor deze workshop.

 
Die ben ik een beetje vergeten te schrijven, maar ik herinner het mij weer, en echt hij komt eraan. Met alle datums voor onze technieken zomer.

Ik vraag mij inmiddels wel een beetje af waar mijn geheugen is....maar eigenlijk, diep van binnen weet ik het wel. Mijn geheugen is aan het opknappen.... binnenkort functioneert zij vast wel weer. Nog eventjes en dan is mijn geheugen gewoon weer aanwezig. Toch???..Eeef....???

Groetjes,
Petra


7 opmerkingen:

 1. Sinds ik in het bezit ben van mijn quiltbestek zoek ik de applicaties echt op ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook helemaal blij met mijn quiltbestek (leuke naam ervoor) kost een paar centen maar maakt het appliceren zoveel leuker, nauwkeuriger en makkelijker ben er helemaal blij mee.
  Groetjes Margreet B.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb dat quiltbestek nog niet en wil het erg graag proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met het Distributeursschap meisjes!!! Hebben jullie weer goed gedaan.

  Heb mijn quiltbestek nog niet gebruikt, maar hoop op 1 van de technische workshops aanwezig te kunnen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schat van een quiltje, heb het al in het echt mogen bewonderen en begon er bijna van te zingen "Op een grote paddestoel, rood met witte stippen...." en lijkt me geweldig om die tooltjes te kunnen uitproberen. Het quiltje zelf leuk voor in het kamertje van Yvi in het staande frame....
  Kortom wat een super idee een workshop te geven met tools en als resultaat dit quiltje!!!
  groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijkt mij heel handig, dus maar weer binnenkort richting jullie winkek,
  Gr.Tilly

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja hier hoor ik regelmatig uit mijn mooie bakje roepen ; Joe hoe gebruik mij nou eens:-) :-) maar gelukkig komt dus binnenkort de workshop:-) :-) :-)

  BeantwoordenVerwijderen

        Lieve mensen, We gaan het weer een keer doen... onze beroemde gra...