dinsdag 21 oktober 2014

Quiltshops en supermarkten, niet gerelateerd

Tjonge, wat waren wij moe gisteren toen wij in ons hotel aankwamen. Zo moe dat ik bijna direct in slaap viel, bijna. Want er zijn zo van die prioriteiten , ik noem eten, of uhhh eten, en niet vergeten, eten.

Ik ben zo blij met mijn ipadje, als je daar gewoon intikt...restaurant.....verschijnen er allemaal rode balletjes en ieder balletje is een restaurant. Ik klik dan op het balletje, naam van restaurant verschijnt, even googelen of het iets voor ons is en voilà , via de routefunctie, ook alweer op mijn ipadje, rijdt Evy mij naar mijn steaks.Na een heerlijke maaltijd, afgesloten met iets wat op de menukaart brownie heette maar in werkelijkheid een browniecake met ijs en slagroom was reden we naar ons hotel, ploften op bed en verzonken in coma. En dat was maar goed ook. Want pas in de ochtend kwamen wij erachter dat het slot niet goed werkte, niet werkte zeg maar. Als ik dat eerder had geweten had ik vast geen oog dicht gedaan. Dan was ik bang geweest dat iemand s nachts Evy zou kidnappen of , god verhoedde het, mijn ipadje zou stelen. Even voor de duidelijkheid, Evy meenemen had ik echt erger gevonden hoor, mijn iPad is vervangbaar. 

Maar met en kapot slot voel ik mij toch niet zo happy en de dame aan de receptie had een prima oplossing, andere kamer, luxere kamer, we verhuisden dus snel en konden op stap.

Evy wist precies waar we heengingen, ik hoefde alleen maar een adres in te tikken. En verdikkeme als het niet waar is, ze ruikt ze gewoon, een quiltwinkel. Zomaar ergens in dat hele grote Amerika vindt zij een quiltwinkel. Zei ik 1 , nee hoor ze vond er achter elkaar 3 , out of the bleu. Zomaar 3Ik moet wel zeggen, de quiltwinkels die wij bezocht hebben, ik had er een ietsjespietje meer van verwacht. Ietsjes groter. Maar dat valt reuze tegen, ze waren niet groter dan de gemiddelde Nederlandse winkels. Maar dat maakt niks uit, het was er gewoon ook reuze gezellig. Alleen de manier van stoffen laten zien, ik vond het niet zo mooi. Het leken wel theedoeken. Maar lands wijs , lands eer en de dames waren super vriendelijk. Een winkel was voor mij wel de uitschieter. Niet alleen door de naam Tea Time Quilting maar ook door het gebouw waarin het was gevestigd en door de eigenaresse waar wij gezellig mee hebben gesproken. 

En verdikkeme als het niet waar is, die dame heeft Evy een hele folder meegegeven van quiltwinkels in de buurt. Dat wordt dus nog een dagje quiltbezoek.
Nu is het niet zo dat wij alleen maar quiltwinkels bezoeken. Wij verdelen een beetje de tijd tussen quiltgerealteerd en anders . Anders krijgen we last van beroepsdeformatie , en dat willen we natuurlijk niet.

Daarom bezoeken wij ook een paar van ons beider favorieten, antiekwinkeltjes,  


En mijn favoriet, de supermarkt.Ik ben echt helemaal gek op supermarkts en die heb je hier in overvloed, echt helemaal geweldig.de super wallmart , gigantisch. Ik kan mij er uren vermaken. Morgen ga ik weer, ik ga er iedere dag heen, 3 keer per dag. Hmmm , ik zie een meewarige blik en in die blik ligt de blik van ...mooi niet.

Oke, ik ben het met Evy eens , het heeft geen zin om drie keer per dag naar de super wal Market te gaan, morgen gaan we gewoon weer op avontuur naar nieuwe dingen. 

Wordt vervolgd11 opmerkingen:

 1. Wat een leuke blog, ik hoop er veel te mogen lezen. Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jullie genieten, en wij ook door de leuke verhalen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig verhaal ik geniet met af en toe een lach !
  Veel plezier groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om over jullie belevenissen te lezen. Moest erg lachen om de theedoeken. Nog veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aan jullie gezichten te zien hebben jullie het fantastisch en wij genieten mee!
  Groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat jullie zo genieten. Ben heel benieuwd hoeveel avonturen én quiltwinkels op jullie pad komen, o nee, op de Ipad!
  Blijf schrijven, leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt genieten hoor om jullie blogs gelezen.
  Heel veel plezier

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik sluit me aan bij de rest en kijk al uit naar jullie volgende "avontuur". Veel plezier en geniet ze !
  Annemieke van Noort.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk om zo mee te kunnen kijken. Fijn dat jullie met blogs de reis larderen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk om te lezen! Ik ben met mijn man meegeweest naar Houston en verbleef in het zakencentrum. De enige quiltwinkel die (met de bus) te bereiken was, was Tea Time Quilting. Ik ben met een taxi naar Painted Pony'n Quilts gegaan. Vond dat ik toch een echte grote zaak moest zien, je weet maar nooit of je nog een keer de kans krijgt :-) Een van de medewerksters haalde haar Building Houses from scraps quilt uit de auto toen ze hoorde dat ik uit Nederland kwam! Die wordt dus op meer plekken gemaakt :-) Heel veel plezier en ik blijf lekker meelezen!

  BeantwoordenVerwijderen