zondag 7 oktober 2012

Blog 27 september 2012: Voorafgaand aan dit blog....Ben ik een keertje of 140 de ladder op en af gegaan.
Ladder
Heb ik honderden fat quarters, wat zeg ik honderden? Eerder duizenden fat quarters gesneden.
Stofjes
Heb ik mijn rekenvaardigheden weer eens wat opgepept.
Rekenen
Heb ik 2 nieuwe kastjes in elkaar gesleuteld, gesjouwd en gestoeid met de indeling van rekken en een complete metamorfose in ons kantoor bewerkstelligd.
Kastje
Heb ik  het zo druk gehad als een klein baasje maar het is bijna allemaal klaar.
De nieuwsbrieven zijn verstuurd. Iedereen is van harte welkom en iedereen weet wat er allemaal voor leuks gaat gebeuren...
Hmmm, voor iedereen die (nog) niet is geabonneerd op de nieuwsbrief plaatsen wij deze toch maar voor alle zekerheid hieronder. Anders mist u dadelijk nog alle fun.
Voor al diegenen die de nieuwsbrief wel al hebben gelezen sluit ik natuurlijk dit blogje af met een welgemeend ... tot morgen, zelfde tijd, zelfde url, het laatste blogje op het pad der herinneringen van 5 jaar QuiltersPalet. Op naar de toekomst...
Katjes
Uitnodiging Jubileum weekend
Beste allemaal,
Met heel veel plezier nodigen wij u uit!
Om samen met ons het 5 jarig bestaan te vieren van uw, en ons, QuiltersPalet.
Zaterdag 29 september, Zondag 30 september, Maandag 1 oktober
Van 10.00 uur tot 17.00 uur is er van alles te beleven:
  • Te beginnen met voor iedere bezoekster een geweldig leuk cadeautje. Uiteraard gaan we nog niet verklappen wat het is maar ... het is in ieder geval super handig, leuk, praktisch en de ideale oplossing voor restjes!
  • Introductie van een nieuw “Blok van de Maand” waarvan wij maandelijks een compleet pakket (inclusief stofjes en toebehoren) gaan versturen. Inschrijven is tijdens ons feest weekend al mogelijk!
  • Demonstratie Marti Michel mallen. Ontdek hoe ongelooflijk veel voordeel het werken met deze mallen uw op zal leveren. De mallen zorgen ervoor dat er preciezer, sneller en met minder “bulk” in de naden gewerkt kan worden. Een perfect moment om te ontdekken waarom Evy er zo laaiend enthousiast over is.
  • Uitgebreide voorbeeld selectie van diverse kartonnage mogelijkheden. Uiteraard zijn de benodigde kartonnage pakketten ook aanwezig. Op zondag 30 september zal de ontwerpster van al dit moois, Rinske Stevens, ook persoonlijk aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden.
  • Om het feest compleet te maken krijgt u tijdens dit feestweekend (dus alle 3 de dagen) maar liefst 25% korting op alle stoffen. Ja, 25 % en op alle stoffen. Dus niet een kleine selecte of alleen de oudere stoffen. Ook de nieuwe series doen gewoon mee bij deze korting, tenslotte is het ook voor hen feest
  • Bovendien zijn alle aanwezige Fat Quarters slechts 2,50 Euro. Ook hier geldt, echt alle Fat Quarters! Dit geldt echter alleen voor de al aanwezige Fat Quarters, er zullen geen nieuwe FQ gesneden worden tijdens deze 3 dagen. (geen nood, er zijn er heeeeel veel). Uiteraard is het wel gewoon mogelijk om vanaf 25 cm van de rol te laten snijden (gelijke hoeveelheid aan een Fat Quarter) a 25% korting!
  • Gezien de te verwachte drukte zal er tijdens het feest weekend geen batting worden gesneden. Mocht u toch graag batting willen meenemen laat het ons dan svp voor vrijdagavond weten. Wij zorgen er dan voor dat het voor u klaar staat. Na vrijdagavond gaan de rollen batting tijdelijk de opslag in om ruimte te maken  voor alle feestelijkheden en is snijden dus niet meer mogelijk.
  • Waarschijnlijk onnodig om te zeggen maar uiteraard staat er koffie met “iets lekkers” en voor later op de dag een drankje/hapje voor u klaar.
Ohh... wij hebben er zoveel zin in!
Wij zien u dan ook heel graag op:
Zaterdag 29 september
Zondag 30 september
Maandag 1 oktoberTussen 10.00 en 17.00 uur. 
Hartelijke groet,
Petra

Geen opmerkingen:

Een reactie posten